Kosten verschillen per tennisvereniging

De kosten van tennislessen verschillen per vereniging en zijn vaak ook afhankelijk van het aantal personen per groep. Eeven een kijkje nemen bij de trainingen van een aantal tennisverenigingen kan dus de moeite waard zijn, vanwege de prijsverschillen maar ook om te kijken naar de groepsgrootte en natuurlijk het soort training of trainer. Het kan best zijn dat een bepaalde trainingsstijl meer bij jou past.

Gevonden kosten tennisles

Op de overzichtspagina met een aantal tennisverenigingen in de grotere plaatsen heb ik gekeken naar de verschillende tarieven voor de tennislessen. Naar speciale tarieven voor tennisles voor jongeren heb ik niet gekeken, alleen voor senioren. De goedkoopste tennislessen kun je vinden vanaf 6 euro per les maar over het algemeen moet je dan lid zijn van de tennisvereniging en gaat het om zo'n 15 tot 20 lessen. De prijzen van tennislessen lopen op tot zo'n 15 euro per les maar bij de duurdere lessen is het vaak niet nodig om lid te zijn van een vereniging. Tel dus eerst rustig alles bij elkaar op om te weten waar je het beste kunt lessen. In de groepssamenstelling zit nog wel wat verschil maar de meeste trainingen probeert men aan maximaal 4 personen les te geven op een enkele baan.


Prive tennisles

Op verschillende tennisverenigingen en bij tennisacademies is het mogelijk om privé tennisles te volgen. Vraag hier dus naar bij een tennisvereniging bij je in de buurt. Een paar speciale lessen staan op deze pagina.