Waar tennisles

Bij bijna elke tennisvereniging is het wel mogelijk om les te krijgen, regelmatig zijn er tennisleraren die les geven bij verschillende verenigingen. Soms is het mogelijk om tennislessen te nemen zonder lid te worden, soms moet je lid zijn van de tennisvereniging. Vraag hier naar bij het aanvragen van je lessen, anders kan het zijn dat je onverwacht extra kosten kwijtbent voor het lidmaatschap. Ondanks die kosten is het wel net zo leuk om ook meteen lid te worden van de tennisvereniging, je kunt dan bijvoorbeeld samen met een trainingsmaatje spelen of meedoen met de andere activiteiten van de vereniging.

Hieronder staan de tennisclubs in een aantal plaatsen waar volgens de informatie tennislessen worden gegeven.

Tennisles Almere

Bij de tennisverenigingen ATC-Buiten en TV de Gouwen wordt tennisles gegeven door Tennis Academie Almere. Er worden zowel groepstrainingen als privelessen gegeven.
Bij tennisverenigingen Het Nieuwe Land, Centre Point, Koriander en LTV Almere worden de tennislessen gegeven door TennisCollege Flevoland.
Bij tennisvereniging Waterwijk is het ook mogelijk om tennislessen te volgen.

Tennisles Amersfoort

In Amersfoort zijn diverse tennisverenigingen en tennisles kun je onder andere volgen bij LTV Flehite, Tennisvereniging Soesterkwartier, LTV Randenbroek, TV Metgensbleek, Club Pellikaan, Tennisvereniging 't Stort en tennisvereniging Nieuwland.

Tennisles Amsterdam

Er zijn in Amsterdam veel tennisverenigingen actief en bij een groot deel daarvan kun je terecht voor tennislessen. Volgens hun website hebben in ieder geval de volgende verenigingen de mogelijkheid voor les: TOB Tennis (Sportpark Melkweg), Tennis Club Amsterdam, Tennisclub Kattenlaan, tennisvereniging Joy Jaagpad, LTC Festina, tennisvereniging Tie-Breakers, Tennispark Buitenveldert, tennisvereniging Aemstelburgh, TC Elzenhagen.
Natuurlijk is dit nog geen volledig overzicht van tennisverenigingen en tennisparken in Amsterdam waar je terecht kunt voor tennisles.


Tennisles Den Haag

Er zijn verschillende tennisverenigingen actief in Den Haag, het is dus niet zo moeilijk om een vereniging te vinden waar ook tennislessen worden gegeven. We geven een aantal clubs die volgens hun website ook mogelijkheden hebben om tennisles te volgen: Thor de Bataaf, Haagse Tennisvereniging Hanenburg, Tennisvereniging Breekpunt, Sportcentrum Mariahoeve, Tennispark Berg & Dal, Leimonias, HLTC De Metselaars, Tennisvereniging Wilhelmus en De Rhijenhof.

Tennisles Eindhoven

In Eindhoven kun je bij meerdere vereniging tennisles volgen, onder andere bij ELTV, Tennisvereniging Prinsejagt, THES, Tennisvereniging Tegenbosch en TV Bokt.

Tennisles Haarlem

In Haarlem zijn verschillende verenigingen waar het veelal ook mogelijk is om tennislessen te volgen, bijvoorbeeld bij Haarlemsche TLC, TC Overhout, Tennispark Duinvliet, LTC ABC en tennisvereniging Kontakt. Ook rondom Haarlem zijn er voldoende tennisverenigingen te vinden waar tennisles te volgen is.

Tennisles Utrecht

Utrecht heeft diverse tennisverenigingen en bij een groot aantal kun je terecht voor tennislessen. Hierbij een aantal tennisclubs in Utrecht die volgens hun website mogelijkheid hebben voor tennisles: TC Domstad, SV Kampong Tennis, tennisvereniging At Risk, Zuilense Tennis Club, ULTC-Iduna, tennisvereniging STVU, tennisvereniging Attila, Tennic Club Rijnsweerd en PVC Tennis.

Tennisles Rotterdam

Verspreid in en om Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden voor tennisles. Volgens hun websites hebben in ieder geval de volgende tennisverenigingen of tennisbanen de mogelijkheid om lessen te volgen: Tennis Rotterdam, Unilever Tennisclub, Tennispark Blijdorp, LTC Plaswijck, Lawn Tennis Club Kralingen, TC Schiebroek en LTV Dosh. Ook kun je in Rotterdam terecht bij een professionele tennisschool, namelijk Tennis Academy Rotterdam.